Drobečková navigace

HOTEL SKI > GASTRO

Gastronomie

Naše kuchyně nabízí každý den jak krajové české speciality, tak i speciality mezinárodní kuchyně.

V letní sezoně lze připravovat jídla na venkovním lávovém grilu, opékat sele nebo připravovat jiné lahůdky na rožni. Nabízíme a zajišťujeme veškeré gastronomické akce (rauty, bankety, cocktaily, zahradní párty, brunche) pro větší skupiny, velké firmy a podniky.

Provozní doba gastronomických služeb

Snídaně

Restaurace

Lobby bar

Terasa hotelu

Vinárna s krbem

Doplňkový sortiment recepce
 8 - 10:00 hod.       

11 - 21:00 hod. denně       

10 - 22.00 hod. denně       

10 - 21:00 hod. denně v letním období       

20 - 2:00 hod. (na základě objednávky min.15 osob)    

Nonstop
Bar

 

Velikonoční  nabídka:            

Předkrm:

     Kuřecí roláda plněná listovým špenátem a jarní zeleninkou

     podávaná se šípkovou omáčkou                                                                                         85,--    

Polévky:      

     Brokolicový krém se zakysanou smetanou podávaný s česnekovým toustem                    55,--

     Silný jehněčí vývar se zeleninou Juliane a domácími nudlemi                                             50,--               

Hlavní jídlo:           

     Telecí řezy na bylinkách, farmářské fazolové lusky, pečené brambory z Vysočiny s rozmarýnem   195,--

 

     Králičí stehno pečené sous vide se slaninkou a rozmarýnem, šťouchané brambory

     s jarní cibulkou                                                                                                                                  175,--                                   

    

     Pečené jehněčí žebírko na česneku a rozmarýnu, podávané se špenátem,

     velikonoční hlavičkou a vařeným bramborem                                                                                   215,--

 

     Jehněčí medailonky na česneku a rozmarýnu, dušený listový špenát,              

     velikonoční  hlavička, pečené brambory z Vysočiny                                                                         215,--

 

      Smažený telecí  řízek, citron, vařené brambory m.m., sypané petrželkou, jarní zeleninka             195,--

       

     Jemné jehněčí rizoto se žampiony a jarní zeleninkou sypané sýrem                                               145,--                                                          

 

Dezert:

     Domácí jablkový závin s teplou lesní směsí a šlehačkou                                                                 55,--                  

     Velikonoční piškotový beránek s vanilkovým krémem                                                                      55,--

 

Napište nám

Vámi zadané osobní údaje budeme zpracovávat my, a to pro možnost vám odpovědět. Bližší informace naleznete v zásadách zpracování osobních údajů.
Chráněno službou reCAPTCHA.